Cavi-Lipo VIPA világban egyedülálló technológiát alkalmazó zsírbontó készülék, a zsírbontó gépek Ferrarijaként emlegetik, Magyarországon is csak néhány darab van forgalomban.

Amerikában, Svédországban igen elterjedt és népszerű, nem véletlenül, hiszen a legmagasabb szintű Japán és Skandináv laboratóriumokban tesztelték.


Cavi-Lipo napjaink egyik legfejlettebb, legtökéletesebb és legkifinomultabb kavitációs zsírbontó és méregtelenítő berendezése.

- Titánium kezelőfej: zsírbontás, méregtelenítés

- Cellulit kezelőfej: nyirokkeringés serkentése

Miért jobb a Cavi-Lipo más gépekhez képest?

  • 3 in 1: Egy kezelésnek három hatása van, fogyás-méregtelenítés-bőrfiatalítás
  • Már az első kezelés alkalmával centikben mérhető a változás, akár 2-3 cm-es körméretcsökkenést tapasztalhatsz.
  • Műtéti beavatkozás nélkül, kockázat-és fájdalommentesen maradandó, tartós változást eredményez.
  • Olyan helyekről is eltünteti a felesleget, ahonnan még rendszeres sportolással is nehezen megy.
  • Hatásos a narancsbőr eltüntetésében, hiszen a zsírral együtt a méreganyagok is távoznak szervezetedből
  • A lebontott zsírt a nyirokrendszeren illetve a májon keresztül, természetes úton a szervezet maga üríti, ezért a kezelés csak heti 1x ajánlott.Hogyan történik a kezelés?

Alakformáló kezelésünk első pontjaként állapotfelméréssel kezdünk, majd közösen megbeszéljük, melyek azok a pontok, ahol a kezelés sikerességét elvárjuk.

Neked csak annyi dolgod van, hogy felfekszel a kezelőágyra és pihensz. Lemérjük a fogyasztandó testrész körfogatát, majd ezt a kezelés után is...így szemmel is látható a különbség.

A kezelés időtartama alatt te csak pihensz, így akár ebédidőben is beszaladhatsz hozzánk egy kellemes kikapcsolódásra, fogyásra.

Kezelőnk először a tittániumfejes kezelőegységet használja, te csak simogató érzést fogsz tapasztalni, közben a kavitáció "dolgozik". Zsírbontás után következik a cellulit-kezelőfej, hatására a nyirokkeringés gyorsul és a méreganyagok a véráramba kerülnek.

Hagyományos utrahang kezeléssel ellentétben akár egész testfelületet is kezelhetünk, legyen az:

- narancsbőrös bőrfelület

- pocak, megereszkedett has

- felkar megereszkedett bőre

- csípő, comb, belsőcomb

- térdre rakódó zsírpárnák

- vádli, boka....vagy ahol elégedetlen vagy magaddal és esetleg sporttal sem tudtad a felesleget ledolgozni.


Kezelés hatására a zsírpárnák láthatóan eltűnnek, a bőrfelszín kisimul és feszesebb lesz.

Hetente csak egy alaklommal kezelünk, vigyázunk egészségedre hiszen a májnak sok dolga lesz, lebontani a véráramba került méreganyagokat.

Nagyon fontos kezelés előtt és után sok folyadékot inni és amennyiben lehetséges egy kis mozgás is hasznos lehet, hogy minél jobb eredményt tudjunk elérni.


Kezelés után lehetőséged van fekvő infraszaunában halk zene mellettpihenni,kellemes illóolajokkal, krémekkel betekercselünk, hogy minél szebben, pihentebben távozz tőlünk.Papucsot, fürdőköpenyt, törölközőt mi biztosítunk, akár egy rózsaszirmos fürdővel vagy frissítő zuhannyal is zárhatod a kezelést..

Bejelentkezés és árak
Árak
Részletek
Akcióink
Próbakezelések most akciósan!
Részletek
Cavi-Lipo VIP
Részletek
Fekvő relax infrakabin
Részletek