Hogyan hat a Ganoderma?

 

A Ganoderma szervezetünkre való gyógyhatásait öt lépésben fejti ki:

 

 

 

1. Az egészségi állapot felmérése (1-30 nap)

 

A Ganoderma segít a rejtett betegségek és méreganyagok feltérképezésére szervezetünkben, és a szervezet funkcióinak a helyreállításában. E folyamatok alatt szervezetünkben ellenreakciókként ismert jelenségek fognak jelentkezni. Ezek a reakciók nem mellékhatások, hanem segítenek azonosítani a problémás zónákat. Ez az egészségi állapotunk felmérési folyamatának a hatása.

 

2. Tisztítás-méregtelenítés (1-30 hét)

 

A méreganyagok kiküszöbölésének mestereként ismert a Ganoderma.

Kiküszöböli a húgysav, tejsav és koleszterin többleteket, zsírlerakódásokat, halott sejteket és a szervezetben felgyűlt salakanyagokat. A méreganyagok a vérrendszerben keringenek és (a máj és a vese segítségével) a vizelet, széklet által, de az izzadság, ekcémák, váladékok útján is távoznak a szervezetünkből.

 

3. Szabályozás/beállítás (1-12 hónap)

 

A gyógyulás folyamata közben sok reakció figyelhető meg. Nem kell megijedni, ez a jele annak, hogy szervezetünk gyógyul. Ha a reakciók túl hevesek, akkor csökkentsük az adagot.

 

4. Visszanyerés (6-24 hónap)

 

A Ganoderma folytatja a szervezet károsodott részeinek kijavítását, és erősíti a szervezet immunrendszerét, hogy ellenálló legyen a betegségekkel szemben. Létfontosságú alapanyagokat és vitaminokat szolgáltat egy gyors felépülés érdekében.

 

 5. Megfiatalodás (1-3 év)

 

A végcél, amiért a Ganodermát fogyasztjuk az, hogy optimális szinten tartsuk a szervezetünk funkcióit, valamint a megfiatalodás.

Termékeink
Válassz központunkban megvásárolható termékeink közül!
Részletek
A Ganoderma gyógyhatásai
Részletek
Hogyan hat a Ganoderma?
Részletek