Rendezvényszervezés

Társaságunk vállalja rendezvények teljes körű szervezését és lebonyolítását, családi programoktól kezdve, a protokoll rendezvényeket át, akár több ezer fős eseményekig. Évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink révén a magas kultúrát képviselő rendezvények szervezése, lebonyolítása mellett a populáris kultúra területén is teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Évek alatt kialakított kapcsolatrendszerünk, valamint tapasztalt és szakképzett munkatársaink a garancia és a biztos háttér a rendezvények minőségi és sikeres lebonyolításához az ország egész területén. A rendezvényszervezés terén az ötlet megszületésétől kezdve a megvalósításon át az értékelésig részt veszünk.

Koncepciónk, hogy világszínvonalú technikai berendezésekkel és tapasztalt szakembergárdával olyan rendezvények lebonyolításában vegyünk részt, amelyek minden esetben emlékezetesek maradnak a legfőbb zsűri, vagyis a közönség számára. A szervezési tapasztalat mellett munkatársaink mindegyike rendelkezik helyszíni tapasztalatokkal is. Felépítményeink TÜV minősítettek, eszközeink mindegyike gyári, illetve saját fejlesztésű, szabadalmaztatott technológia így a nemzetközi sztenderdeknek megfelelnek.

A technikai szolgáltatásokon túl egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítani tudunk: vendéglátás, őrzés-védés, hostessek, sörpadok, sátrak, kordonok, térelválasztók, paravánok, bútorok stb. Saját kényelmi autóparkkal rendelkezünk, ami a felső kategóriás luxusautóktól az esküvői limuzinig terjed.

Több ezer ember egyidejű kiszolgálására alkalmas vendéglátó-ipari eszközparkunkból kiemelkedik a legmodernebb konyhai eszközökkel és étel-ital kiszolgálására alkalmas pultokkal felszerelt, az országban egyedülálló rendezvény-kamionunk. A kamionon kívül a hatályos jogszabályoknak megfelelő mobil vendéglátó egységek kihelyezését, üzemeltetését is vállaljuk. Több mint tíz éves gyakorlattal rendelkezünk a vendéglátó-ipar területén is. A cégcsoport melynek tagja a Gold and Art Kft. rengeteg referenciával rendelkezik az elmúlt évtizedekből. Több, mint 6 évig üzemeltettük a Barabás Villa Rendezvényközpont, ahol több ezer esküvőt, céges és családi rendezvényt bonyolítottunk a megrendelők legnagyobb megelégedésére. Kellékparkunk meleg és hideg ételek, italok árusítására egyaránt alkalmas. Étel kínálatunk: sült kolbász, grillezett húsok, hasábburgonya, gyros, pizza, hot-dog, hamburger, lángos, kürtös kalács, valamint az egyedi technológiával készült convenience ételek teljes választéka. Ital kínálatunk: üdítők, csapolt- és dobozos sörök, koktélok stb.

Eszközparkunk alkalmas nemcsak publik, hanem VIP catering lebonyolítására is. Munkatársaink magasan képzettek, az évek folyamán komoly szakmai tapasztalatokra tettek szert. A mobil vendéglátás mellett a cégcsoport számos vendéglátó ipari egységet, rendezvényközpontot üzemeltet Budapesten és vidéken egyaránt.Reméljük szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésüket és mielőbb személyesen is bemutatkozhatunk Önöknek.